HBO Max komt naar Nederland

House of the Dragon

Bingewatchers met keuzestress, opgepast. Volgend jaar wordt het streamingaanbod in Nederland weer verder uitgebreid. Dan is ook hier het aanbod van HBO Max te bekijken. In de livestream van het WarnerMedia platform werd alvast een voorproefje gegeven van de Game of Thrones-prequel House of the Dragon.

HBO Max werd vorig jaar gelanceerd in de VS en heeft tijdens de coronaperiode een stevige groei doorgemaakt, mede doordat Warner Bros. al zijn films via dit platform is gaan uitbrengen. Vanaf 26 oktober maakt de dienst de overstap naar Europa. Zweden, Denemarken en Spanje zijn als eerste aan de beurt. Bulgarije, Kroatië, Polen en Portugal volgen begin volgend jaar. Later in 2022 komt HBO Max ook beschikbaar in Nederland, Griekenland, IJsland, en Turkije. Wat de prijs van een abonnement wordt, is nog niet bekend.

Een van de grote trekkers van HBO Max is House of the Dragon, de filmprequel van de hitserie Game of Thrones. De verwachtingen zijn ook hooggespannen rond Just Like That, het vervolg op de serie Sex and the City.