Use of images / Disclaimer

Use of images
We use film images on our website and in our reviews. This limited use for purposes of announcements, news and reviews does not constitute copyright infringement and is in accordance with Dutch ‘citaatrecht’ or Citation Law. This includes film stills and set photos (provided by distributor). The source of the image (including the photographer’s name) will be credited when distributor provides the relevant information. When in doubt about copyright / fair use, please consult Dutch Citation Law. Are your credits incomplete or incorrect? Please do not hesitate to contact us.

Stichting Fuurland is de uitgever van de Filmkrant. Hierna: ‘Stichting Fuurland/de Filmkrant’.

Stichting Fuurland/de Filmkrant vindt privacy belangrijk en gaat dan ook zorgvuldig om met persoonlijke gegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat Stichting Fuurland/de Filmkrant de door u verstrekte persoonsgegevens veilig bewaart en enkel gebruikt voor de hieronder beschreven doelstellingen.

Stichting Fuurland/de Filmkrant gebruikt de persoonsgegevens niet voor commerciële doeleinden en zal deze niet aan derden verstrekken, tenzij dit met het oog op de hieronder genoemde doelen noodzakelijk is.

Vastleggen en verwerking van persoonsgegevens:
Wanneer u gebruik maakt van een van de diensten van Stichting Fuurland/de Filmkrant dan worden uw persoonsgegevens op verschillende manieren verwerkt. Zie hieronder welke categorie voor u van toepassing is:

Heeft u een abonnement op de Filmkrant en/of bent u donateur?
Stichting Fuurland/de Filmkrant gebruikt uw persoons- en abonnementgegevens om uitvoering te geven aan de met u gesloten overeenkomsten en om u de overeengekomen diensten, producten en informatie te leveren. De krant moet bijvoorbeeld bij u op het door u gegeven afleveradres worden bezorgd. Daarvoor is het ook noodzakelijk dat Stichting Fuurland/de Filmkrant uw persoonsgegevens doorgeeft aan de distributeur en/of de postbezorger.

U kunt zich te allen tijde uitschrijven, er wordt geen opzegtermijn gehanteerd.

Stichting Fuurland/de Filmkrant bewaart uw persoons- en abonnementgegevens maximaal tot en met een jaar na afloop van het abonnement.

U ontvangt een nieuwsbrief van de Filmkrant?
Stichting Fuurland/de Filmkrant gebruikt met uw toestemming uw e-mailadres om een nieuwsbrief te kunnen toezenden. U kunt zich te allen tijde uitschrijven via de knop ‘afmelden’ onderaan elke nieuwsbrief.

Neemt u deel aan lezersaanbiedingen van de Filmkrant?
Alleen als u winnaar bent van een lezersaanbieding, worden de door u verstrekte adresgegevens aan Stichting Fuurland/de Filmkrant doorgegeven aan de betreffende filmdistributeur om de lezersaanbieding te kunnen (laten) uitreiken.

Bent u een adverteerder of een zakelijke relatie bij of van Stichting Fuurland/de Filmkrant?
Stichting Fuurland/de Filmkrant gebruikt de door u verstrekte gegevens om uitvoering te geven aan de met u gesloten overeenkomsten en om u de overeengekomen diensten, producten en informatie te leveren. Stichting Fuurland/de Filmkrant gebruikt uw gegevens daarnaast voor direct marketingdoeleinden zodat aan u soortgelijke aanbiedingen kunnen worden gedaan.

Vragen of klachten?
Als u nog vragen of klachten heeft over ons privacy beleid, dan kunt u een bericht sturen naar privacy@filmkrant.nl.