Steun Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, ontvangt u niet alleen een jaar lang Filmkrant in de brievenbus, maar als welkomstgeschenk ook Drive My Car. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Drive My Car is een bezwerend meesterwerk dat draait om vrede sluiten met het verleden – in weerwil van zelfkwelling en schuldvragen’, schreef Alex Mazereeuw in Filmkrant #444. ‘Dat uit zich niet in melodramatische verhandelingen, maar in de ingetogen verbondenheid tussen twee gekwelde zielen’

Stort €46,- (meer mag ook, dan steunt u Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee Drive’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + e-mailadres. Deze aanbieding is geldig tot 7 december 2022, met dank aan September Film.


Vul hier uw gegevens in om een jaarabonnement te nemen op tijdschrift Filmkrant, dat elf maal per jaar verschijnt. Wilt u alleen de Filmkrant Nieuwsbrief ontvangen? Vul dan in de zwarte balk onderaan deze pagina uw e-mailadres in.

Abonneren