Steun Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, ontvangt u niet alleen een jaar lang Filmkrant in de brievenbus, maar als welkomstgeschenk ook Decision to Leave van de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-wook. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

‘In Decision to Leave vervlecht Park de spanning van een misdaadthriller met de sensualiteit van een romantische film’, schreef Roosje van der Kamp in Filmkrant #449. ‘Hij bouwt voort op zowel de sensuele als de bloederige kanten van zijn oeuvre en creëert daarbij een versie van een thriller die zijn eerdere werk overstijgt.’

Stort €46,- (meer mag ook, dan steunt u Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee Decision’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + e-mailadres. Deze aanbieding is geldig tot 8 februari 2023, met dank aan Cinéart.


Vul hier uw gegevens in om een jaarabonnement te nemen op tijdschrift Filmkrant, dat elf maal per jaar verschijnt. Wilt u alleen de Filmkrant Nieuwsbrief ontvangen? Vul dan in de zwarte balk onderaan deze pagina uw e-mailadres in.

Abonneren