Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk ook de dvd van The Wild Pear Tree van de Gouden Palm-winnende regisseur Nuri Bilge Ceylan (Winter Sleep). Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

The Wild Pear Tree is een coming-of-age-film én commentaar op hedendaags Turkije. Literatuurliefhebber Sinan droomt er al jaren van om schrijver te worden en keert na zijn studie terug naar zijn geboortedorp in Anatolië, waar hij zijn eerste werk wil laten publiceren. Hij doet zijn uiterste best, maar de schulden van zijn gokverslaafde vader gooien keer op keer roet in het eten.

Dana Linssen in de Filmkrant: ‘De Turkse cineast Nuri Bilge Ceylan maakte een lange, epische karakterstudie van de onhebbelijke jonge schrijver Sinan. En misschien is The Wild Pear Tree wel tegelijkertijd een wandeling door zijn debuutroman.’

Deze aanbieding is geldig tot 29 augustus 2019, met dank aan Cinéart.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren