Steun Filmkrant: word abonnee

Wie nu een jaarabonnement neemt, ontvangt niet alleen een jaar lang Filmkrant in de brievenbus, maar ook als welkomstgeschenk de Make My Day scheurkalender 2024. Ben je al abonnee maar breng je een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangen jullie allebei het welkomstgeschenk.

In de Make My Day filmscheurkalender 2024, samengesteld door René Mioch en Ate de Jong, vind je elke dag van het jaar een briljante filmquote. Ook lees je er bijzondere ervaringen in van Ate en René en weetjes over films en acteurs.

Abonnee worden? Vul het formulier hieronder in, of stort € 48,- (meer mag ook, dan steun je Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee Filmscheurkalender’ en vermeld daarbij je adresgegevens + emailadres. Voor België geldt een abonnementsprijs van € 65,-. Deze aanbieding is geldig tot 10 januari 2024, met dank aan Interstat.


Vul hier je gegevens in om een jaarabonnement te nemen op tijdschrift Filmkrant, dat elf maal per jaar verschijnt. Wil je alleen de Filmkrant Nieuwsbrief ontvangen? Vul dan in de zwarte balk onderaan deze pagina je e-mailadres in.

Abonneren