Steun Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, ontvangt u niet alleen een jaar lang Filmkrant in de brievenbus, maar als welkomstgeschenk ook Les passagers de la nuit van regisseur Mikhaël Hers. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Les passagers de la nuit

‘Les passagers de la nuit toont subtiel hoe mensen zichzelf in een veranderd bestaan opnieuw moeten leren definiëren en dat doen door naar elkaar om te kijken’, schreef Elise van Dam in Filmkrant #450. ‘De film raakt aan onderwerpen als heroïneverslaving en het rouwproces van een scheiding, maar doet dat zonder de zwaarte ervan aan te zetten. In plaats daarvan richt Hers de aandacht op de oprechte interesse die deze mensen tonen in elkaar, in de wereld van de ander.’

Stort €46,- (meer mag ook, dan steunt u Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee Eye’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + e-mailadres. Deze aanbieding is geldig tot 8 maart 2023, met dank aan Eye Filmmuseum.


Vul hier uw gegevens in om een jaarabonnement te nemen op tijdschrift Filmkrant, dat elf maal per jaar verschijnt. Wilt u alleen de Filmkrant Nieuwsbrief ontvangen? Vul dan in de zwarte balk onderaan deze pagina uw e-mailadres in.

Abonneren