Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk ook de dvd van Dolor y gloria, Pedro Almodóvars meest persoonlijke film tot nu toe, aldus de filmmaker zelf. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Salvador Mallo (Antonio Banderas) heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een van zijn oude films onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem opnieuw in contact met acteur Alberto (Asier Etxeandia), met wie hij jaren geleden gebrouilleerd is geraakt. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador. Terugdenkend aan zijn jeugd en zijn moeder (Penélope Cruz) wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen.

Omar Larabi in de Filmkrant: ‘Dolor y gloria is boven alles een toonbeeld van mooi oud worden. Banderas (de winnaar van de trofee voor beste acteur in Cannes) is als fragiele, dolende ziel in een prachtige Almodóvar op het mooist van zijn kunnen.’

Deze aanbieding is geldig tot 22 januari 2020, met dank aan filmdistributeur Cinéart, die de dvd en blu-ray 24 januari uitbrengt.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren