Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk een prachtige dvd: het aangrijpende Proxima van Alice Winocour. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Proxima gaat over astronaut Sarah, gespeeld door Eva Green, die op het punt staat haar eerste grote ruimtetocht te maken. Ze gaat een jaar lang op het International Space Station verblijven om het zonnestelsel Proxima te onderzoeken. Regisseur Alice Winocour focust op de problemen en dilemma’s waar Sarah voor komt te staan.

Alice Winocour in een interview met de Filmkrant: “Proxima is geen sciencefictionfilm. Het is een aardefilm. We verlaten de aarde eigenlijk niet, dus het is eerder een droom over, dan een verkenning van de ruimte.”

Deze aanbieding is geldig tot 13 december 2020, met dank aan filmdistributeur Remain in Light.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren