Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk ook de dvd van Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk ook de dvd van Het Pärt gevoel – Het universum van Arvo Pärt van filmmaker/schrijver Paul Hegeman. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Het Pärt gevoel – Het universum van Arvo Pärt

Arvo Pärt wordt algemeen gezien als de meest gevierde levende componist van onze tijd. Hij leeft als een kluizenaar. Filmmaker Paul Hegeman, voor wie muziek een centrale rol in zijn werk speelt, maakte een portret van de musicus aan het werk.

Leo Bankersen in de Filmkrant: ‘En dan is er natuurlijk de inmiddels 83-jarige grootmeester zelf. Soms met een diepe frons als hij geconcentreerd naar de cellospelers luistert, soms met een onverwacht kwajongensachtige oogopslag. “Niet zo huppelen”, zegt hij, als hij bedoelt dat het iets langzamer moet. Die close-ups van een bescheiden genie met gevoel voor humor zijn de mooiste beelden. Een soort minimalisme dat Pärt waardig is.’

Deze aanbieding is geldig tot 27 augustus 2020, met dank aan Mokum Filmdistributie.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren