Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk ook de dvd van Parasite, de wereldwijd gelauwerde zwarte komedie van Bong Joon-ho. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Het winnen van de Gouden Palm in Cannes vorig jaar bleek nog maar het begin van de prijzenregen die Bong Joon-ho ten deel viel met zijn hit Parasite, over het arme gezin Kim dat het leven van de puissant rijke familie Park binnendringt. Met als klapstuk het winnen van de Oscar voor Beste Film afgelopen februari, een eer die nooit eerder een niet-Engelstalige film ten deel viel.

Noa Johannes in de Filmkrant: ‘Los van de boeiende, universele thematiek is Parasite ook gewoon een verdomd mooi geschoten film. Met adembenemend production design, rijke symboliek, een zorgvuldig gebalanceerd script, een regie zo strak als de villa van de Parks en een energie die je de bioscoop uit laat lopen met het gevoel echt iets beleefd te hebben.’

Deze aanbieding is geldig tot 25 maart 2020, met dank aan filmdistributeur September Film.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren