Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk ook de dvd van El reino, winnaar van zeven Goya’s, de belangrijkste filmprijzen van Spanje. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Manuel López-Vidal is een geliefd en charismatisch politicus, maar ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waarin ieder zich verrijkt met publiek geld. Terwijl Manuel een collega en goede vriend die zich schuldig maakt aan corruptie indekt, wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht en schuiven zijn partijgenoten alle schuld op hem.

Mariska Graveland in de Filmkrant: ‘De beweeglijke camera, snelle montage en pompende muziek versnellen de hartslag van deze politieke thriller, gefilmd vanuit het perspectief van de dader, die uit het koninkrijk verstoten wordt. […] De grote vraag die boven de film blijft hangen is wie er schuld heeft aan dit systeem waarin een geweten de weg naar de top van de apenrots blokkeert. Als gevallen koning wil Manuel zand gooien in de gesmeerde machinerie van corruptie. Maar de koninkrijken blijven bestaan.’

Deze aanbieding is geldig tot 20 november 2019, met dank aan Remain in Light (Cherry Pickers).

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren