Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar als welkomstgeschenk een prachtige dvd: het droogkomische en aangrijpende Babyteeth van Shannon Murphy. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Babyteeth draait om de liefde tussen het aan kanker lijdende tienermeisje Milla en de drugsverslaafde oudere jongen Moses. Het speelfilmdebuut van Shannon Murphy ging in wereldpremière op het filmfestival van Venetië en won talloze prijzen. Joost Broeren-Huitenga in de Filmkrant: ‘De onvermijdelijke tragedie komt écht aan. Want dat is Babyteeth ook: een film die tot in de diepste vezel begrijpt wat de dood met mensen doet. […] Dit is geen film die triest doet over ziekte en overleven, maar een film over rouw die lacht met de dood.’

Deze aanbieding is geldig tot 20 januari 2021, met dank aan distributeur Cinéart.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren