Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar ook als welkomstgeschenk een prachtige dvd: het gelauwerde Adam van Maryam Touzani. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Adam

Adam is het speelfilmdebuut van Maryam Touzani en speelt in Casablanca. Het is een intiem portret van twee vrouwen die allebei zoeken naar een lichtpunt in hun bestaan en elkaar daarin bijstaan.

Giselle Defares in de Filmkrant: ‘De sfeervolle film stemt tot nadenken over hoe een religieuze en patriarchale maatschappij omgaat met vrouwen aan de rand van de samenleving. Touzani vangt de onderlinge genegenheid, lichtheid en transformatie die de vrouwen in elkaars leven brengen in kleine momenten.’

Deze aanbieding is geldig tot 23 oktober 2020, met dank aan filmdistributeur Cinéart.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + mailadres.


Abonneren