Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant in de bus, maar ook als welkomst­geschenk Riders of Justice op dvd. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomst­geschenk.

Riders of Justice

Na de dood van haar moeder storten tiener Mathilde en haar vader Markus (Mads Mikkelsen) zich in een bizar rouwproces in het geestige en avontuurlijke Riders of Justice.‘Ook geluk komt soms met de gekste samenloop van omstandigheden’, concludeerde Beri Shalmasi in de Filmkrant #440.

Abonnee worden? Stort €46,- (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant ook als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee Riders’ en vermeld daarbij uw adresgegevens + emailadres. Deze aanbieding is geldig tot 1 juni 2022, met dank aan September Film.


Vul hier uw gegevens in om een jaarabonnement te nemen op tijdschrift de Filmkrant, dat elf maal per jaar verschijnt. Wilt u alleen de Filmkrant Nieuwsbrief ontvangen? Vul dan in de zwarte balk onderaan deze pagina uw e-mailadres in.

Abonneren