Benefiet Bio Vakantieoord in 70 bioscopen

  • Datum 06-03-2015
  • Auteur
  • Deel dit artikel

Jack bestelt een broertje

Iedere branche heeft haar favoriete goede doel. Bij de bioscopen is dat Bio Vakantieoord, dat kinderen met een ernstige beperking vakantie laat vieren. De afgelopen maanden draaiden de nieuwe spotjes van Bio al in de zalen. Komende zaterdag doen ruim zeventig bioscopen mee aan een benefietvoorstelling van Jack bestelt een broertje.

Toegang tot de film van Annie de Clerq kost op 7 maart maar 2 euro. De volledige opbrengst gaat naar Bio Vakantieoord, dat dit jaar grote investeringen heeft moeten doen om de faciliteiten te renoveren en verbeteren. Onder de deelnemende bioscopen zijn filialen van Pathé, Utopolis, JT Bioscopen, NH Bioscopen, Wolff Bioscopen en Movie Unlimited.

Jack bestelt een broertje
gaat over een enig kind van twee moeders, dat dolgraag een broertje wil. Als hij erachter komt dat zijn ouders hemzelf via internet hebben verkregen, vat hij het idee op om op eigen houtje de gezinsuitbreiding online te bestellen. De hoofdrol wordt gespeeld door Matsen Montsma. Ook met Georgina Verbaan, Tygo Gernandt en Gijs Naber.

Edo Dijksterhuis