Focus: Verrassingsfilm op geheime locatie

Een verrassingsfilm zien op een plek die pas op de dag van de vertoning bekend wordt gemaakt? Inderdaad: we hebben het over Motel Opgedoekt in Utrecht. Op 12 en 13 augustus kunnen we op een nu nog onbekende Utrechtse locatie in de buitenlucht op beide avonden een andere film zien.

Het maakt een avondje film kijken extra spannend als je pas op de dag zelf in een mailtje kunt lezen waar je naar toe moet voor een filmvoorstelling. Het enige dat van tevoren vast staat is dat de locatie ergens in Utrecht zal zijn. Motel Opgedoekt hanteert deze verrassingsstrategie al sinds 2014. Het presenteerde in Utrecht filmvertoningen in onder andere de Antoniuskerk, de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht, Brouwerij VandeStreek en de Paardenkathedraal op het Veeartsenijterrein.

Bijzondere locaties waarin steeds een film werd vertoond die bij de sfeer van de plek paste. Dat zal op 12 en 13 augustus niet anders zijn, maar pas op 12 augustus weten we naar welke locatie we moeten om een nu ook nog geheime film te kunnen zien. Op 13 augustus wordt een andere, eveneens nog geheime film vertoond. In de weken voor de vertoning geeft Motel Opgedoekt op Facebook en Instagram hints over de locatie. De eerste hint is dat de filmvertoningen op vijftien minuten fietsen van het centrum onder de sterren zullen plaats vinden. Wie op de dag van de filmvertoning op de hoogte wil worden gebracht van de locatie kan zijn mailadres doorgeven via de website van Motel Opgedoekt.


Motel Opgedoekt | 12 en 13 augustus | verrassingslocatie, Utrecht