Kedi (Ceyda Torun over)
Aquarius
The Beguiled
Una mujer fantástica
Jaap van Heusden over In Blue
Citizen Kane De Filmkrant

Krijg 'm thuis!

Steun de Filmkrant: word abonnee
Word nu abonnee van de Filmkrant en ontvang Monk op dvd*

Als u nu abonnee wordt van de Filmkrant, dan ontvangt u als welkomstgeschenk de verrassende Nederlandse debuutfilm Monk van Ties Schenk op dvd. Bent u zelf al abonnee en brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.*

Monk is een dertienjarige hypochondrische jongen, zijn zusje Joni een rebellerende puber, zijn moeder Maria een flamboyante Spaanse en zijn vader Fabian een kunstenaar die met zichzelf in de knoop zit. Als het gezin onverwacht moet afreizen naar Spanje om afscheid te nemen van de zieke broer van Maria, zet dit de onderlinge relaties op scherp.
"Als een soort Nederlandse Little Miss Sunshine gaat een dysfunctioneel gezin in deze tragikomedie op reis om door elkaars tekortkomingen heen te leren kijken", schreef Hugo Emmerzael in de Filmkrant. "Het is een gegeven dat vaak genoeg langs is gekomen in indie-films, maar dat in het geval van Monk goed uitpakt."* Stort €36,- (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant extra als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. 'nieuwe abonnee' en uw adresgegevens. Deze aanbieding is geldig tot 14 september. Met dank aan Twin Pics.
cover van De Filmkrant