Western
Ubiquity
More Human Than Human
The Third Murder
Holland Festival: The Artist & the Pervert / Hyena
Citizen Kane De Filmkrant

Krijg 'm thuis!

Steun de Filmkrant: word abonnee
Word nu abonnee van de Filmkrant en ontvang The FLorida Project op dvd.*

Als u nu abonnee wordt van de Filmkrant, dan ontvangt u als welkomstgeschenk The Florida Project op dvd. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

De 6-jarige Moonee woont met haar moeder alley in een motel naast Disney World Florida. De zomervakantie is net begonnen en Moonee vult haar dagen door samen met haar vriendjes het terrein te verkennen en kattenkwaad uit te halen. "In zijn al volop bejubelde film doet Sean Baker wat hij al langer deed (bijvoorbeeld in Starlet (2012) en Tangerine (2015)) en waarmee afgelopen jaar films als Moonlight en American Honey ook een breder publiek bereikten: mensen in het middelpunt plaatsen die doorgaans als ‘gemarginaliseerd' worden beschouwd", schreef Sasja Koetsier in de Filmkrant. "Terwijl Hollywoodproducties nog altijd het middenklasse-gezin als norm adverteren, groeit een kwart van de Amerikaanse kinderen op in armoede en zit inmiddels al iets meer dan de helft van de nationale bevolking dusdanig aan de grond dat ze hun woonlasten nauwelijks meer kunnen ophoesten."

* Stort €39,75 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant extra als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. 'nieuwe abonnee' en uw adresgegevens. Deze aanbieding is geldig tot 5 juli. Met dank aan September Film.

cover van De Filmkrant