Steun de Filmkrant: word abonnee

Als u nu een jaarabonnement neemt, dan ontvangt u niet alleen een jaar lang de Filmkrant, maar als welkomstgeschenk ook Michiel van Erps Niemand in de stad op dvd. Bovendien ontvangen de éérste vijf nieuwe abonnees ook de gelijknamige roman van Philip Huff. Bent u al abonnee maar brengt u een nieuwe abonnee aan? Dan ontvangt u allebei het welkomstgeschenk.

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn. Jos van der Burg schreef in de Filmkrant: ‘Vooral het tweede deel van de film is aangrijpend, ontroerend en oprecht en bovendien overtuigend neergezet door drie voortreffelijke jonge acteurs: Minne Koole, Chris Peter en Jonas Smulders.’

Deze aanbieding is geldig tot 27 maart 2019. Met dank aan September Film.

Abonnee worden? Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, of stort direct €42,50 (meer mag ook, dan steunt u de Filmkrant extra als donateur) op rekeningnummer NL28 INGB 0005 3933 95 t.n.v. Stichting Fuurland te Amsterdam, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ en uw adresgegevens en mail-adres.


Abonneren